Zvezde Granda: Žestoka svađa – Jelena Karleuša zapretila Viki

U subotu od 21h na televiziji Prva počinje drugi krug takmičenja Zvezde Granda, koji donosi i novog stalnog člana žirija, a to će biti Viki Miljković, koja se već u samom startu žestoko posvađala sa Jelenom Karleušom.

Naime, poznato je da su svađe među članovima žirija Zvezde Granda uobičajene, ali dolazak Viki Miljković kao novog stalnog člana, potpuno će promeniti sve, jer je već u prvoj emisiji došlo do žestokog obračuna sa Jelenom Karleušom. Iako su imale samo reči hvale jedna o drugoj, tokom nove emisije imaćemo priliku da vidimo svađu, koja se na kraju završila i pretnjom: „Mislim da diva ne zna da oceni šta je pravi narodnjak„, izjavila je Viki.

Ova rečenica veoma je isprovocirala njenu mlađu koleginicu, te joj ni malo nije ostala dužna: „Razmisli kome to kogovriš! Jel govoriš nekome ko je za tebe vrh u ovom poslu. Postoji Ferari, ali postoji i Trabant. Sve su to automobili, ali razlika je u klasi„, dodala je Karleuša, a onda zapretila: „Nemoj više da ti se desilo da me na taj način uvrediš„.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273