Zvezde Granda počinju večeras! Evo šta vas očekuje!

Deseta sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda, počinje večeras od 21h na TV Prva, a već u prvoj emisiji upoznaćete sjajne kandidate, nova pravila i žiri u potpuno drugačijem sastavu.

Mnoge novine očekuju nas u novoj sezoni spektakularnog takmičenja Zvezde Granda, kada je reč o stručnom, odnosno produkcijskom žiriju. Ani Bekuti, šabanu Šauliću i Draganu Stojkoviću Bosancu, pridružiće se Jelena Karleuša i Marija Šerifović, dok će se šesti član, koji će se menjati svake nedelje, u prvoj emisiji biti Aco Pejović.

Snežana Đurišić pridružiće se produkcijskom žiriji u na mestu Lepe Brene, te će ona zajedno sa Sašom Popoviće, odobravati ili kritikovati odluke koje donese šestočlani žiri. Kakva nas nova pravila očekuju i da li će se nastaviti tradicija neslaganja stručnog i produkcijskog žirija, saznaćete večeras od 21h na TV Prva, kada počinje deseta po redu sezona, najgledanijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima.

Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273