Zvezde estrade okićene kao jelke: Dari u grudi strpali 4.000 evra, Brena stidljivo uzela 1.000!

Dara Bubamara voli sve što vole mladi, ali ona to ipak bolje radi! Folkerki su na jednoj svadbi u dekolte strpali bakšiš od 4.000 evra, dok je njena koleginica, i daleko veća zvezda Lepa Brena, stidljivo uzela tek 1.000.

Svadba je održana prošle godine u Beogradu, a gosti su pevačice kitili novčanicama od po 50, 100, 200 i 500 evra! I to ne bilo gde.

Bubamari su gosti novac stavljali u bujne grudi, dok je Brena šuške stidljivo uzimala od gostiju i stavljala ih na mikrofon. Što je sigurno – sigurno je.

Zato je Dara za manje od sat vremena dobila čak 4.000 evra. I to nije sve! Bubamara je dobila i dukat na čelo, plus honorar od 15.000 evra! Malo li je na ovu oskudaciju?! Za razliku od nje, Brena se više ovajdila od honorara, koji je za tu priliku bio čak 20.000 evra za sat vremena, dok je od bakšiša zaradila svega 1.000 evrića.

“Sećam se tog veselja. Jedna ugledna porodica iz Zrenjanina ženila je sina. Bilo je više od 300 zvanica i pevala su najjača imena s naše estrade. Svi su se dobro oparili. Brena je najviše dobila. Za sat vremena pevanja uzela je 20.000 evra, Dara je dobila 15.000, Zorica Brunclik i Snežana Đurišić po 5.000, a Jašar Ahmedovski 2.000”, kaže za Kurir dobro upućen izvor.

Brena nije odgovara na pozive novinara, dok je Dari trebalo vremena da se seti o kom veselju je reč…

“Bila je to dobra svadba za nas pevače. Smenjivali smo se na sat vremena. Bili su i Brena, Zorica, Jašar i Đurišićka. Dobila sam i dobar honorar. Napravila sam odličnu atmosferu, zato sam najviše bakšiša i uzela”, rekla je presrećna Dara.

loading...