Zvezda Granda podstanarka: Slavica Ćukteraš iznajmila stan za 250 evra

Pevačica Slavica Ćukteraš iznajmila je stan u Beogradu koji će u narednim mesecima dok učestvuje u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, plaćati 250 evra.

Slavica, koja je pre dve godine prekinula karijeru zbog veze sa golmanom Vladom Avramovim, na iznenađenje svih prihvatila je da bude deo TLZP.

Izgleda da je toj odluci doprinela činjenica da je njen verenik ostao bez angažmana. Vlada Avramov više ne brani za FK Tokio, pa su se tako njih dvoje nakon kratkog boravka u Japanu vratili za Italiju, gde golman ima stan.

Izvinite, ali ne govorim o privatnom životu. I ne znam još uvek da li ću snimati pesmu kada se šou završi i da li ću nastaviti da se bavim pevanjem – kaže Slavica.

Slavica i Vlada počeli su da se zabavljaju sredinom 2013, a verili su se nakon devet dana veze. Godinu dana kasnije raskinuli su, ali je nakon nekoliko meseci usledilo pomirenje, a Slavica je posle toga napustila muzičku karijeru i preselila se u Italiju.

slavica-cukteras-vladimir-avramov-1414443088-584936

Foto: Nemanja Pančić
Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273