Zorica Marković trudna u 56. godini – nosi blizance?

Pevačica Zorica Marković nakon izlaska iz rijalitija Farma 6, saznala je da se nalazi u drugom stanju i da nosi blizance.

Iz klinike gde joj je potvrđena trudnoća objašnjavaju da je Zorica mirno prihvatila ovu vest, a da o abortusu nije bilo ni reči: „Istina je. Analize smo radili čak dva puta, na njeno insistiranje, pošto je mislila da je prvi put po sredi greška. Zorica nije nervozna, prilično mirno je podnela tu vest. Kod nas na klinici će održavati trudnoću„. Usudila sam se da je pitam da li planira da zadrži bebe, na šta me je ona pogledala i rekla: „Ja jesam luda, ali da li ti stvarno izgledam kao neko ko bi ubio dva života?„, baš me je raznežila“, rekao je izvor za „Svet“, koji je želeo da ostane anoniman.

Zorica nije želela da komentariše ovu temu, ali je istakla da se zbog privatnih problema neće vraćati na imanje u Lisoviću.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273