Zoran Kalezić: Nije mi mesto u rijalitiju

Povodom pola veka karijere, Zoran Kalezić objavio je dupli album “50 godina života sa muzikom”, s pesmama sa poslednjeg beogradskog koncerta u Domu sindikata “Kotrlja se život”, pre 14 godina.

Baš posle tog nastupa život ga je odveo u Ameriku, ali je, kaže, srećan što se vratio među svoje i što danas živi na relaciji Podgorica – Beograd.

Zlatni jubilej i povratak na scenu posle duge pauze, jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike na ovim prostorima obeležiće solističkim koncertom u Beogradu.

Dugo sam razmišljao kako da proslavim 50 godina rada, a koncert u Domu sindikata je možda nešto najlepše što sam uradio u životu. Nisam čovek kome je mesto u rijalitijima, mada su mnoge kolege pristale na to. Rekao sam sebi da mi ništa ne preostaje nego da budem edukativan, ali bih voleo da me u tome slede kolege kako bismo bili primer generacijama koje dolaze. Nije sve u tome da se pojavite na televiziji pod bilo kojim uslovima i za bilo kakav novac. Nije valjda da je toliko zapelo uvaženim kolegama koji su se odrekli ponosa, imena i umetnosti i pomešali sa osobama koje vape za karijerom preko rijalitija”, kaže za Novosti poznati pevač.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273