„Zlatna značka“: Batu odlikovala policija

Bard srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović dobio je još jedno priznanje za svoj rad, ali ovo zlato razlikuje se od drugih zato što mu je uručila Internacionalna policijska asocijacija.

46_1000x0

Bata je zbog promovisanja policije u svom višedecenijskom stvaralaštvu dobio „Zlatnu značku“ IPA.

Naime, predstavnici ove organizacije posetili su porodični dom Živojinovića kako bi slavnom glumcu predali povelju ove asocijacije, a Bata ih je, vidno dirnut lepim gestom, dočekao raširenih ruku.

Glumac je u svom domu ugostio policajce kojima je bila velika čast što su dobili priliku da se susretnu sa živom legenom srpske glumačke scene i uruče mu priznanje koje je zasluženo dobio. Predstavnici Internacionalne policijske asocijacije proveli su neko vreme s glumcem, koji je podelio s njima dogodovština s brojnih snimanja i iskazao zahvalnost za dobijenu značku. U prijatnoj porodičnoj atmosferi policajci su ovekovečili fotografijom dragocene trenutke provedene sa starim bardom, kojima je prisustvovala i Batina supruga Lula, koja je uvek uz njega.

Autor: E. A.
Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273