Žera pred koncert u Tuzli: Pripremamo dva i po sata bijega od stvarnosti

Bosanski kulturni centar Tuzla domaćin je koncertu grupe Crvena jabuka koji će biti upriličen u subotu, 27. februara ove godine.

Ovaj sarajevski pop-rock bend nastupiće u okviru turneje pod nazivom „Tour“, kojom obeležava 30 godina uspešnog postojanja i rada.

Frontmen grupe Dražen Žerić Žera od nastupa pred tuzlanskom publikom očekuje mnogo.

Ovaj koncert sadržavat će toplinu i ljubav, kako bi ljudi zaboravili na vijesti koje gledaju svaku noć. Publici pripremamo dva i po sata bijega od stvarnosti. Nama na koncerte dolaze sve generacije, a očekujem da će i u Tuzli biti isto„, kazao je Žera, koji je poslednji nastup pred publikom u gradu soli imao 2013. godine.

V.d. direktora BKC-a Tuzla Edis Bajić ističe da je za ovu ustanovu koncert grupe kao što je Crvena jabuka od izuzetne važnosti.

Nama je zaista drago da možemo ugostiti jednu ovakvu kultnu grupu. S druge strane, značajno nam je i to što ćemo moći u Bosanskom kulturnom centru ugostiti i raznovrsnu publiku, odnosno poštovaoce rada ove grupe„, istakao je Bajić.

Od početka muzičke karijere pa sve do danas Crvena jabuka snimila je nezaboravne hitove poput „Sa tvojih usana“, „Tuga ti i ja“, „Tamo gdje ljubav počinje“, „Uzmi me kad hoćeš ti“, „Ima nešto od srca do srca“, „Nekako s proljeća“, „Zovu nas ulice“ te mnoge druge. U svim ovim numerama biće u prilici uživati i tuzlanska publika.

Izvor: Klix.ba
Foto: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273