Zenička publika oduševljena koncertom i novim albumom Rundek Cargo Trio benda

Rundek Cargo Trio nakon nastupa u Ljubljani stigao je u BiH, a čarolija „Mostova“ predstavljena je i u Zenici. Nakon sjajnog koncerta u prepunoj sali Doma kulture Travnik, Rundek Cargo Trio bend večeras je otvorio 66. koncertnu sezonu Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.

 

Publika je imala priliku uživati u pesmama sa novog albuma, ali i u starijim Rundekovim hitovima.

Nakon senzacionalnog nastupa Rundek Cargo Tria u BNP Zenica decembra prošle godine, ovaj put su „Mostovi“ zeničkoj publici predstavljeni kroz sasvim drugačiju produkciju koncerta što je dodatno oduševilo brojne posetioce.

S obzirom da se ovim nastupom otvara 66. koncertna sezona zeničkog pozorišta, publika je imala priliku osetiti magiju ove najveće pozorišne bh. scene te su zajedno sa umetnicima Rundek Cargo Tria svi bili na sceni.

Oduševljena sam večerašnjim koncertom, ali i prijatnim iznenađenjem da smo svi zajedno na sceni. Moram priznati da su pesme sa novog albuma takođe odlične, a što je bilo i za očekivati od vrhunskih muzičara – kazala je za „Avazov“ portal jedna od fanova benda.

Tokom svog boravka Rundek Cargo Trio posetio je i Muzej Zenica.

Autor: D. Pa.
Izvor: Dnevni Avaz
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273