Željko Šašić: Sonja laže da ne plaćam alimentaciju

Željko Šašić, protiv koga je Sonja Vuksanović, sadašnja supruga Ace Lukasa i njegova bivša, podnela krivičnu prijavu zbog neplaćanja alimentacije, kaže da ona laže.

On navodno od 2013. do sada nije dao ni dinar za Sofiju, njihovu zajedničku ćerku.

Tačno je da sam dobio nekakvu opomenu pred utuženje i na to sam reagovao odmah. Ali podnositi krivičnu prijavu i tvrditi da ne dajem novac za dete je neozbiljno. Uopšte neću da komentarišem da li sam plaćao alimentaciju za dete! Laž je da nisam. Sonjine optužbe su lažne i izmišljene, a radi se o veoma ozbiljnoj stvari. Iz novina sam saznao da je Sonja podnela krivičnu prijavu protiv mene i time će da se pozabavi moj advokat – rekao je pevač za „pulsonlajn“.

39_1000x0

Njegov advokat Nenad Cvjetićanin navodi da se alimentacija za školarinu plaća detetu, a ne bivšoj supruzi, kao i da iz suda nisu dobili nikakav dopis.

I iznos koji se traži je nerealan. Potraživanje za školarinu od 2013. do 2015. godine da košta 20.000 evra?! Čak se i prostim sabiranjem dolazi do mnogo manje sume – kaže Šašićev pravni zastupnik.

Foto: Goran Srdanov
Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273