Željko Šašić otvorio dušu: Ne daju mi da viđam ćerku

Željko Šašić je otvorio dušu povodom naslova u medijima koji su protekle nedelje izazvale veliku pažnju. Pevač je rešio da ispriča svoju stranu priče.

Željko je demantovao naslove u novinama povodom cifre o alimentaciji. „Ako se i radi o nekom dugu, on je neuporedivo manji. Za to postoje dokazi„, rekao je za emisiju „Exkluziv. Pevača je ovakav potez bivše žene prilično potresao, ali ono što ga najviše boli je, što već neko vreme nema kontakt sa ćerkom Sofijom. Šašić tvdi da Sofiji nikad, ništa nije nedostajalo i da je za svoju naslednicu uvek bio tu, kako emotivno, tako i finansijski. „Mislim da je to bilo i preterano sa moje strane, međutim, očigledno njenoj majci tih para nikad nije bilo dosta„, dodao je Željko.

36213_20120814-200433_af

Nakon pesme „Mali je ovo grad“, pevač je odlučio da sada izda novu pesmu „Na moju dušu“, a da li je biografska, ostavlja publici da prosudi. Dok se nada da će nova pesma naći put do srca slušalaca, Željko vreme provodi sa advokatima u želji da što pre nađe način za rešenje problema.

Autor: I. P.
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273