Željko Šašić odgovorio ćerki: svi treba da odete na narko-test

Nakon šokantnog statusa koji je objavila njegova ćerka, a u kome je izjavila da sama ne želi kontakt sa ocem, pevač Željko Šašić odlučio je da odgovori na otvoreno pismo svoje mezimice.

Poznati pevač proživljava porodičnu dramu jer već mesecima nije u kontaktu sa svojom ćerkom, a nakon što je izjavio da će zbog toga tužiti bivšu suprugu Sonju, jer smatra da joj ona brani, sedamnaestogodišnja Sofij, odlučila je da putem Instagrama razjasni čitavu situaciju i stane u odbranu majke. Nakon što je napisala da je sama donela odluku da se ne čuje sa ocem i da njena mama nema veze sa tim, oglasio se i sam Željko Šašić, koji tvrdi da to nije napisala ona:

Zna se ko je izmislio taj status, a potpisao Sofiju. Znam ja svoje dete, nije ona to izjavila. To je strašna manipulacija i blam. Nije moja sramota, već njihova. Oni se ponašaju veoma čudno, možda bi svi morali da odu na narko-test, uključujući i njihovog kućnog ljubimca„, kaže Željko za Kurir i dodaje da je ovakva reakcija zbog kontratužbe koju su nedavno dobili od njega:

Kontratužba nije strašna, tu su samo neki dokazi o tome da ja ne dugujem ništa, da sam čak i pretplatio. Dokazao sam istinu. Izgleda da ta istina toliko boli da je mala morala da piše status. Verovatno je njena majka mislila da će živeti od alimentacije. Što se mene tiče, spreman sam da idem na javnu raspravu u nekoj živoj emisiji da vidimo više ko je ko. Savest mi je čista, ništa nisam iznosio u javnost, ne znam da li je pametno i ovo što sada pričam„, zaključio je Šašić, piše Kurir.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273