Željko Joksimović predstavio dva nova spota: Ne bi bilo albuma da nema Jovane

Srpska pop zvezda Željko Joksimović promovisao je sinoć novi studijski album, šesti po redu, i video-spotove za dve nove pesme, „Dama“ i „Isto je“

Joksimović je ovim spotovima želeo da oživi omot albuma i da na jedan barokni način predstavi atmosferu koje nose ove pesme. Na novom albumu, koji broji 11 novih pesama i tri bonus pesme, Joksimović je radio punih šest godina, a, kako je otkrio, već priprema pesme za sledeći.

– Ne znam koju bih pesmu izdvojio. Sve su mi podjednako drage, za mene je svaka umetničko delo i svaka ima neku svoju posebnu priču. Neke pesme su čekale tekstove, neki tekstovi čekali melodije, ali dobili smo nešto zaista čarobno. Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su večeras uz mene. Hvala Marini Tucaković, koja je za pesmu „Isto je“ napisala bravurozan tekst – rekao je uzbuđeni Željko.

Evrovizijsku zvezdu obradovao je dolazak mnogih dragih ljudi kao što su Haris Džinović, Jelena Tomašević, Marina Tucaković, Romana Panić, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Dženan Lončarević i drugi. Njemu najvažnije zvanice bile su majka Vesna i brat Saša, ćerka Mina Joksimović i supruga Jovana, bez čije podrške album ne bi ugledao svetlost dana.

– Moram da priznam da me je Jovana vrlo iznenadila. Osim što je sjajna supruga i majka, ona je pokazala odlične organizatorske sposobnosti tokom pripremanja ovog albuma. Njoj dugujem posebnu zahvalnost – bio je dirljiv Željko. U znak 15-godišnje uspešne saradnje, Joksimović je od izdavačke kuće „City Records“ dobio zlatni gramofon.

Foto: Vesna Lalić
Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273