Željko Joksimović najavio spektakl u Areni

Foto: YouTube screenshot

Najpoznatiji pop pevač i kompozitor, Željko Joksimović, posle obajvljivanja novih pesama najavio je spektakl u Kombank Areni ove godine u decembru.

Željko Joskimović je za emisiju “Exkluziv“ izjavio da radi na snimanju svojih spotova koje će uskoro objaviti, a njegov album biće u prodaji početkom oktobra. “Sada snimamo tri spota, ali ćemo ih sukcesivno objavljivati“, rekao je pop pevač.

Nove pesme popularnog pevača neće se naći odmah YouTube-u, već za nekoliko meseci. Na pitanje novinarke da li želi da se razlikuje od drugih, Zeljko kaže: “Ja se osećam različiti, a zapravo sam jednak sa svima“.

On je, takođe, naveo je da ima jako malo vremena za odmor ali da pripreme novog albuma teku dobro i da je jako zadovoljan novim projektom. U svemu tome ga podržava i njegova supruga Jovana koja je uvek uz njega.

Autor: I.P.
Izvor: Svet Plus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273