Željko Joksimović na prvom Kopaonik „Music Week“-u

Od 13. do 20. marta na Kopaoniku će po prvi put biti održan „Music Week“ festival, koji će gostima hotelskog kompleksa MK Mountain Resort ponuditi ekskluzivni muzički program u ceni smeštaja. Željko Joksimović je potvrdio svoj nastup za petak, 18. mart i obećao sjajnu atmosferu u prelepom ambijentu luksuznog hotela Grand.

Ovaj festival je novi koncept zabave i namenjen je ljudima koji žive dinamično.

Koncerti koje ćemo bez dodatnih troškova ponuditi gostima hotelskog kompleksa MK Mountain Resorta su ekskluzivni nastupi najvećih regionalnih zvezda, konceptom prilagođeni VIP atmosferi u kojoj će se dogoditi. Želimo da ovi koncerti budu najbolje čemu su naši gosti prisustvovali i zato će njihova tehnička produkcija biti veoma moćna i bogata – kažu iz Skaj Mjuzika.

Pored Željka Joksimovića, na Music Week festivalu će nastupiti neke od najvećih muzičkih zvezda na domaćoj i regionalnoj sceni.

Izvor: Blic
Foto: D. Milenković


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273