Željko Joksimović – koncert za Valentinovo – Zagreb

Doživite Valentinovo 2016. uz tvorca najlepših ljubavnih pesama Željka Joksimovića

Budite deo najromantičnije večeri koju će za vas prirediti jedan od najpopularnijih pevača današnjice! Star produkcija vam u susret Valentinovu predstavlja muzički spektakl Željka Joksimovića koji će biti održam u subotu, 13. februara 2016., u Areni Zagreb. Na koncertu će Joksimović izvoditi pesme koje su ga proslavile poput „Lane moje“ , „Ljubavi“, „Nije ljubav stvar“ do najnovijih hitova s novog albuma.

Da je jedan od najpopularnijih pevača današnjice pokazuju puni stadioni i koncertne dvorane u kojoj god da se zemlji Joksimović pojavi – od Hrvatske do Makedonije. Album „Željko Joksimović“ koji je izdao u leto 2015. munjevito je bio rasprodan u Hrvatskoj te su tako obožavaoci pokazali koliko je popularan u našoj zemlji, kao i desetine hiljada ljudi koje okuplja na svakom svom koncertu.

Joksimovića smatraju evrovizijskom ikonom, a za to su zaslužni njegovi uspesi koji godinama odzvanjaju u srcima njegovih obožavaoca.

Osim što je autor hitova, Joksimović svira nekoliko instrumenata, a potpisuje i muziku za filmove i televiziju.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273