Želite da budete u spotu Sindikata?

Beogradski Sindikat poziva „diskretne heroje“ da učestvuju u snimanju spota za novu pesmu

„BS armija“ je numera koja će biti ekranizovana, a bend poziva fanove da snime sebe kako izvode neki deo pesme i pošalju im.

Ideja ove akcije je da snimite sopstveni video i da nam ga pošaljete na adresu bsarmija@gmail.com. Na snimku predstavite sebe ili svoju ekipu na način i na lokaciji koji po vama najviše odgovaraju temi pesme. Klip ne mora da bude u trajanju cele pesme, slobodno snimite samo delove koje želite, refren itd. Ne postoje ograničenja, samo vas pozivamo da slobodno pustite mašti na volju i uživate, želimo da pokažemo brojnost i borbenu gotovost armije, pa apelujemo na sve naše ljude da se pridruže u stvaranju novog poglavlja u našoj priči„, naveli su beogradski reperi na svom zvaničnom sajtu.

BS dodaje da kvalitet snimka nije presudan.

Koristite kamere, aparate, telefone, tablete, a nakon što vaši klipovi pristignu, spot će biti izmontiran i emitovan na našem sajtu„, navodi bend.

Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273