Želimo još dece, ali polako…

Bračni par Joksimović kaže da za proširenje porodice ima još vremena, a zasad najviše uživaju jedno u drugom i zato svugde idu zajedno.

To se nikada ne planira. Naravno da želimo još dece, ali polako… Sve dođe u pravo vreme – odgovorila je Jovana Joksimović na naše pitanje da li ona i Željko razmišljaju o još jednoj bebi. Par ima sina Kostu, koji se rodio aprila 2014. godine. Zasad, kažu, uživaju jedno u drugom svakog dana.

Volimo se kao prvog dana – kažu, a Jovana nam je otkrila i tajnu dobrog izgleda.

Verujte mi da ne treniram uopšte, još uvek imam sreće sa izgledom, pa je činjenica da ne moram. Međutim, mislim da ću uskoro početi… Jer, znate da se kaže za žene da uvek sebi pronađu neku manu. Pa, eto i ja mislim da uvek može bolje.

A da li će, kada zađe u neke godine, praktikovati i plastičnu hirurgiju?

Nikada neću zaći u godine kada će mi biti potrebna plastična hirurgija. Dok ja zađem u te godine, ko zna šta će da izmisle – kaže Jovana Joksimović.

A Željko nam je na to rekao da je njegova supruga superžena.

Ona je zaista jedinstvena. Superžena bez koje ne bih mogao da funkcionišem. Ona je moj savetnik, i ja poslušam sve što kaže. Ja njoj uopšte ne moram da delim savete.

Jovana je pomalo pocrvenela i postidela se na ove reči svog supruga.

Željko, molim te! – rekla je s osmehom, i dodala:

Šalu na stranu, mislim da svaka žena koja je u braku, ima posao i dete radi isto što i ja. Samo je bitno dobro se organizovati, a ja se svakako trudim da sve postignem.

A mi smo ih pustili da uživaju i primaju komplimente, što na račun Jovaninog izgleda, što za Željkov novi album koji je oduševio njegove fanove.

Autor: Anastasija Čanović
Foto: Mitar Mitrović
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273