Zdravko pokazao koliko je galantan: Čola častio konobara sa 50 evra

Najveća muška muzička zvezda bivše Jugoslavije Zdravko Čolić pokazao je da je pravi laf i šmeker kada je u jednom restoranu u beogradskom naselju Vračar konobaru dao bakšiš od čak 50 evra.

Čola je u ranim večernjim satim s prijateljima došao u restoran i, kao što to obično biva, sve oči su bile uprte u njega. Međutim, on se ponašao tako kao da nije veliko muzičko ime, već je bio totalno opušten i neupadljiv – započinje priču izvor „Alo!“ koji se zatekao na licu mesta i nastavlja:

Kako je veče odmicalo, Čolino društvo je bilo sve opuštenije i veselije. Pilo se i jelo u izobilju. Bio je vrlo učtiv i predusretljiv, pa je pazio u svakom trenutku da svi oko njega budu zadovoljni i da nikome ništa ne zafali. Ceh je bio prilično visok. Čak 43.000 dinara ih je sve koštalo. Čola je kao pravi laf platio ceo račun, a onda konobara počastio bakšišom od 50 evra. Ne mogu da vam opišem osmeh zadovoljstva na licu tog momka – završava izvor koji se našao na licu mesta, a želeo je da ostane anoniman.

Autor: D. Panajotović
Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273