Zdravko Čolić i Dragana Mirković zajedničkim nastupom oduševili publiku u Frankfurtu

Dve pevačke legende Dragana Mirković i Zdravko Čolić, ukrstili su glasove i zapevali pred oduševljenom publikom u nemačkom gradu Frankfurtu.

thumb

Ono što se kod Čole meni jako dopada je, prvenstveno zato što je veliki čovek, a da ne pričamo o tome kolika je zvezda i veliki profesionalac„, rekla je Dragana za Zdravka u emisiji „Exkluziv“. Ovo dvoje pevača privatno su veoma dobri prijatelji, pa su dobru atmosferu iz bekstejdža preneli i na fanove. „Ne sećem se tačno vremena kada smo se upoznali, ali eto to traje. Za sada ne planiramo zajedničke koncerte na prostore bivše Jugoslavije, jer su nam stilovi različiti„, dodao je Zdravko.

Iako pevaju različitu vrstu muzike, kažu da imaju dosta sličnosti u kojima se podudaraju. Svoje slobodno vreme koriste za druženje, pa su pevač i njegova porodica neretko gosti kod Dragane. Uvek se prisećaju tih lepih zajedničkih trenutaka koje su provodili nekada zajedno. Ekskluzivno su otkrili i da razmišljuju o duetskoj pesmi, a prioritet za duet je dobra pesma koju pevači sa nestrpljenjem iščekuju.

Autor: I. P.
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273