Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Zasenila ostale žene tenisera!? Ovako Aleksandra izgleda dok bodri Viktora Troickog sa tribina (foto) | Nostalgija.com

Zasenila ostale žene tenisera!? Ovako Aleksandra izgleda dok bodri Viktora Troickog sa tribina (foto)

Aleksandra Đorđević i Viktor Troicki nedavno su izgovorili sudbonosno “da” jedno drugom, a bračni par će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Manekenka je u međuvremenu postala “prava žena tenisera”, u prevodu – iz prvog reda navija za muža na turnirima.

Naime, pred početak prvog meča Svetske grupe u Dejvis kupu između Srbije i Rusije Aleksandra je pružila mužu podršku iz prvog reda, a Viktor je pred meč došao po poljubac.

Može se reći da novopečena gospođa Troicki sija od ljubavi, a kada je garderoba u pitanju, Aleksandra se odlučila za opuštenu varijantu u kojoj će udobno navijati za Viktora.

A kako se vama sviđa gospođa Troicki i da li je svojom lepotom uspela da zaseni ostale žene tenisera?

loading...