Žarko Laušević kupio u Njujorku apartman od 100 kvadrata

Žarko Laušević (56) kupio je stan od 100 kvadrata u Njujorku! Glumac koji od 1999. godine živi i radi u SAD, uspeo je da nakon brojnih problema s boravišnom vizom skući i nema nameru da se vraća na naše prostore.

Laušević je nekretninu pazario zahvaljujući uspehu knjiga “Godina prođe, dan nikad” i “Druga knjiga – dnevnik jedne robinje”, glavnoj ulozi u filmu “Smrdljiva banka”, kao i dugogodišnjem radu na gradilištima širom Amerike.

Žarko se mnogo namučio ali je uspeo da se skući u Americi. Radio je dan i noć na gradilištima kao moler i štedeo svaki dolar. Poslednjih godina je zaradio i zahvaljujući knjigama i filmu, pa je odlučio da sve to uloži u kupovinu stana”, priča izvor blizak glumcu.

Cetanjanin Nikola Kaluđerović, najmarkatniji lik iz prve Žarkove knjige, koji je sa njim delio ćeliju u zatvoru u Spužu, potvrdio je da mu se bivši cimer skućio “preko bare”.

Tačno je da je Žarko pazario nekretninu u Americi. Pametno je odlučio jer je bolje da se makne iz ove zemlje. Znam da su mu deca dobro i da su mu se ćerke udale. Njegov život nije lak, ali tako je, kako je”, završava izvor Kurira.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273