Zamalo da sarađuju: Kiki ima lepu uspomenu od Kajli Minog

Zoran Kiki Lesendrić, čija je pesma „Romale romali“, koju je snimila Ana Nikolić, pre nekoliko godina zamalo završila na albumu Kajli Minog, priznaje da mu je žao što saradnja sa australijskom pop zvezdom nije ostvarena, i otkriva zašto mu njen producent nije dao šansu.

Imam prijatelja koji je sarađivao sa Kajli i on je hteo da ona snimi „Romali romale“. Ona je čak uradila i demo snimak koji mi je ostao u lepoj uspomeni, ali njen producent je hteo da ona tada uradi manje komercijalni album od prethodnih, tako da to naše saradnje na kraju nije došlo – ispričao je Kiki, a prenosi Blic.

profimedia-0252758596_1000x0

On je otkrio i da mu je bivši ministar ekonomije Mlađan Dinkić, koji mu je prijatelj iz rane mladosti, dragocen saradnik:

02_1000x0

Mlađu znam još dok je bio u bendu Haralampije osamdesetih. Veoma je talentovan za muziku i vredan, stalno me tera da završim pesme na vreme, a sa druge strane, on je od mene naučio da je nekada bolje usporiti tempo. Vrlo je precizan, čuje svaku sitnicu.Već sedam, osam godina radimo zajedno. Upoznao me je sa ljudima iz ruskog Univerzala sa kojima sada sarađujem. Ubedio me je da na novi album Pilota uvrstim i akustičnu gitaru i harmoniku. Posebno sam ponosan na našu stariju pesmu „Budi tu kad padne sneg“, za koju je muziku radio Mlađa, a tekst Đorđe Balašević.

Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273