Zaljubljena do ušiju: Mina Kostić staje na ludi kamen?

Pevačica Mina Kostić nedavno je javnosti predstavila novog dečka Apolona, a nakon praznika počeli su i da žive zajedno. Pevačica je već naglasila da ne želi mnogo da priča o svom ljubavnom životu, ali je očigledno da je njena veza sa biznismenom sve ozbiljnija.

Mina i Apolon uživaju u vezi, koja traje nekoliko meseci. Ona ga je upoznala sa svojim prijateljima i ćerkom Anastasijom, dok on nju prati na sva snimanja i nastupe. S obzirom na to da se ne odvajaju, odlučili su da započnu i zajednički život, pa ko zna, možda se Kostićeva u ovoj godini i uda. Nakon što je raskinula sa Igorom Iksom, Mina nije imala nijednu ozbiljniju vezu, sve dok se Apolon nije pojavio. Kako on nije javna ličnost, ona ne želi da govori o njemu i čime se on bavi, jer je to njegova želja“, kaže izvor blizak Mini Kostić i dodaje:

Prija joj što je uvek tu za nju i što joj pomaže u obavezama oko ćerke. Zaljubljeni su do ušiju i zato je ona prva potegla pitanje zajedničkog života i pozvala ga da pređe u njen stan da živi. Ne sećam se kada je poslednji put tako blistala, bukvalno ne skida osmeh“, zaključuje izvor.

Mina-Kostic-1

Kako je već na početku veze sa Apolonom naglasila da neće da priča o njihovoj vezi, Kostićeva je ostala dosledna i kada je zajednički život u pitanju.

Važno je da sam srećna i zaljubljena, nigde ne žurimo i neću da pričam o privatnim stvarima jer mi se to već nekoliko puta obilo o glavu. Lepo nam je zajedno, to je sve što imam da kažem“, škrto je odgovorila Mina.

Podsećanja radi, Mina se prvi put u javnosti sa Apolonom pojavila na novogodišnjem snimanju u Jagodini kada su mnogi posumnjali da je u pitanju marketinški trik. Međutim, vremenom, pevačica je dokazala da je reč o iskrenoj ljubavi, a možda nas uskoro iznenadi još lepšim vestima jer nije isključeno, kako njeni bližnji tvrde, da joj na ruci zasija verenički prsten.

Izvor: Svet
Foto: Hello


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273