Zagrevanje za Novu godinu: Miligram probudio ljubav u Beogradu

Spektakl je otvorio Blaža, koji je dobro zagrejao publiku za zvezde prve večeri

Na prostoru ispred Doma Narodne skupštine sinoć su nastupima Miligrama i Inspektora Blaže i Kljunova započeli novogodišnji koncerti.

Oko 10.000 Beograđana i gostiju našeg grada uživali su u dobroj rok svirki do ponoći. Zagrevanje za doček Nove 2016. nastavlja se večeras svirkom Van Goga i Željka Joksimovića. Spektakl je otvorio Blaža, koji je dobro zagrejao publiku za zvezde prve večeri. Pevač je na kraju čak i izveo striptiz na gotovo nula stepeni.

Ja sam Stiven Sigal – povikao je Blaža pokazujući svoje mišiće.

prljavi-inspektor-blaza-foto-damir-dervisagic-1451432561-814589

Nekoliko minuta pre deset sati izašao je na veliku pozornicu i Miligram, koji predvodi Aleksandar Milić Mili, i pokazao zašto nosi epitet muzičke senzacije s Balkana. Pesma „Libero“ otvorila je koncert, a ređali su se hitovi koje je muzičar radio za svoj bend i druge izvođače. Otpevao je i Ace of Spades u čast preminulog frontmena benda Motorhed, legendarnog Lemija Kilmistera.

Lepo je što smo se okupili po ovoj hladnoći, da malo zbijemo redove i podelimo ljubav – poručio je frontmen Mili, koji je iskoristio svirku u Beogradu da predstavi neke pesme sa trećeg studijskog albuma „Magnetik“.

Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273