„Za šaku dukata“: Poslušajte kako zvuči nova Colonia

Iza hrvatskog benda Colonia stoji još jedna izuzetno uspešna godina koju će pamtiti po brojnim koncertima i poslovnim uspesima. Za sam kraj godine, Colonia je pripremila novi singl „Za šaku dukata“ za koju su istovremeno snimili i odličan videospot.

Spot za pesmu koju je publika već prepoznala kao jednu od favorita s aktuelnog albuma „Feniks“, zamišljen je kao ljubavna priča koja se provlači kroz pozadinu i detalje koji se pojavljuju u videu, a posebnu atmosferu celoj priči dao je dvorac Empirej.

colonia 2

„Za šaku dukata“ režirao je Filip Dizdar kome je ovo prva saradnja s Colonijom, a kaže da mu je bilo izuzetno zadovoljstvo raditi s takvim profesionalcima.

Iako sam imao prilike već sarađivati s Borisom, no ovo je prvi put da sam radio s Indirom i za Coloniju. Snimanje spota bio je pravi gušt jer osim što smo se stalno zafrkavali imali smo i super domaćina Mariju u dvorcu zbog koje smo više bili u podrumu i jeli nego snimali. Posebnu atmosferu cijeloj priči dao je i dvora Empirej gdje smo snimali kompletni spot„, rekao je Filip Dizdar

 

Željeli smo na albumu Feniks imati pjesmu s ovom emocijom i atmosferom kakvu ima ‘Za šaku dukata’„, rekao je Boris Đurđević koji potpisuje tekst i muziku, a nije tajna da Colonia voli taj „čaroban zvuk Slavonije“ koji je dominantan u ovoj pesmi.

Kada mi je Boris prvi put pustio ‘Za šaku dukata’ oduševila sam se! Odmah mi je srce brže zakucalo, a to je dokaz da se radi o pjesmi koja će trajati„, kazala je Indira Levak koja je blistala na snimanju u Krie design kreacijama. Njen glam tim je uvek isti tako da je i ovaj put njenu frizuru bio zadužen salon Renata, a za make up Lada Mitrašinović.

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273