YU grupa: Prevarili su nas!

Basista Žika Jelić demantuje da YU grupa svira na koncertu u čast EKV. Ljuti smo zbog reklame, organizator nije dobio našu potvrdu, niti će

Posle demantija Zorana Kostića Caneta, frontmena Partibrejkersa, da će nastupiti na koncertu „Samo par godina za nas“ u znak sećanja na EKV 19. februara u novobeogradskoj Hali sportova, našoj redakciji istim povodom javio se i roker Žika Jelić iz legendarne YU grupe. Bas gitarista naše najdugovečnijeg rokenrol benda tvrdi da ih je organizator prevario jer se na reklami za koncert u čast jedne od najvećih rok grupa bivše Jugoslavije nalazi ime YU grupe, koja nije potvrdila taj nastup!

Ovo je klasična prevara – rekao nam je uznemirenim glasom Žika Jelić. – Svi smo nervozni i ljuti zbog toga. Istina je da nas je jedan od organizatora Saša Stojanović još jesenas pitao da li želimo da učestvujemo na koncertu, ali ništa nismo precizirali. Rekli smo da ćemo razmisliti i videti da li bi te noći nastupila cela grupa ili samo neko od članova. Mejlom je potom tražio potvrdu, ali je nije dobio, niti će. Ideja o koncertu je dobra, ali se ni Dragi ni ja ne pronalazimo u muzici EKV. Ne bih ni znao da nas reklamira, da me prijatelji i poznanici ovih dana ne saleću da im nabavim karte. Preznojio sam se od muke!

Sa druge strane, Stojanović kaže da upravo štampa nove plakate za koncert na kome neće pisati YU grupa.

Nisam stigao ranije, ali odjaviću YU grupu – naglašava Stojanović. – Pregovarao sam s njima i čekao da mi potvrde učešće, ali me je onda pozvao Žika i rekao da ne mogu da sviraju jer bi žena gitariste Petra Jelića trebalo da se porodi. Uprkos svemu, koncerta će biti, a umesto YU grupe i Partibrejkersa nastupiće Snežana Mišković Viktorija, Goran Šepa Gale iz Kerbera, Dejan Najdanović Najda iz Smaka, dečji hor Čarolija, a biće i učesnika iz Hrvatske.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273