Vudu Popaj i „Narodni travari“ predstavili novi spot

Album „Tulum“ je terapija od 12 pesama protiv kiča savremenog sveta

Multimedijalni umetnik Radenko Stojanović, poznatiji kao Vudu Popaj, posle letošnjeg hita „Leto je“ predstavio je novi spot za pesmu „Lovačka priča“, sa albuma „Tulum“ koji je snimio sa svojim bendom „Narodni travari“. Spot je sniman u Šapcu, a osim Popaja u njemu se pojavljuju i lovci iz lokalnih lovačkih udruženja, nekoliko atraktivnih glumica i mnogobrojni izletnici. Muzičar i pisac naglašava da je tokom snimanja videa posebno bilo interesantno kako lovci voze skejt kroz kukuruze po njivi.

To je svojevrsna parodija na lov i lovce, inspirisana činjenicom da je nekim lovcima glavna zanimacija da pričaju kako su bili u lovu, iako nikada ništa u životu nisu ulovili – kaže nam Vudu Popaj, koji je izdao šest albuma, napisao pet knjiga i snimio nadrealistički film „Napad na stanicu Ekspres“. – Pesma ima i dublje značenje, a to je da živimo u vremenu zabluda, laži, prevara i lovačkih priča, i da je sve što nam se dešava farsa upakovana u jedno veliko ništa.

Album „Tulum“ predstavlja jedinstveni zdravstveni program detoksikacije organizma publike od šunda, loših navika i štetnih informacija koje se svakodnevno plasiraju. „Narodni travari“ spravili su specijalne meleme i čajeve pomoću kojih će slušaoci prepoznati prave vrednosti muzike i njen značaj za razvoj društva.

Terapija od 12 pesama prepisuje se „obolelima“ i potencijalnim „bolesnicima“, kako bi se na vreme zaštitili od kiča savremenog sveta – objašnjava Vudu koji uskoro objavljuje i novi roman. – Album je namenjen svim ljubiteljima dobre muzike i kvalitetnog rok zvuka, koga danas nema mnogo. Obraća se svima koji vole da čuju i usvoje nešto smisleno, edukativno, emotivno, duhovito i pozitivno.

Autor: M. Bobinac
Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273