Vikend za pamćenje: Saša Matić napravio spektakl u Novom Sadu i Ljubljani

Jedan od najpopularnijih i trenutno najzaposlenijih pevača u regionu Saša Matić u petak je u jednom novosadskom klubu napravio žurku za pamćenje.

Odlično raspoložen, Matić je raspevane Novosađane držao na nogama do jutra, a posebno oduševljenje izazvao je pevajući pesme sa novog albuma „Zabranjena ljubav“ koje je publika u prepunom klubu s njim horski pevala. Nakon skoro tri sata fenomenalne svirke pevač je nastup završio prelepom baladom „Kad ljubav zakasni“ a Novosađane pozvao da sledeće godine zajedno proslave Dan žena u beogradskoj Kombank Areni.

Novi-sad-2

Dan nakon Novog Sada, Saša Matić je sjajnim nastupom u Ljubljani oduševio i Slovence, čime je opravdao i potvrdio epitet odličnog zabavljača i interpretatora. Pečat nezaboravnoj večeri dale su nove pesme „Milo moje“ „Lagala je grade“ „Zabranjena ljubav“…. koje je publika pevala od reči do reči, a pevač nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da su i Slovenci već naučili nove pesme.

Ljubljana-1

Inače, Matić je pre par dana najavio osmomartovski spektakl kojim će obeležiti 15 godina karijere. Pevač je već započeo sa planovima i priprema se kao da je koncert već sutra a nastupi tokom vikenda su, kako kaže, tek treninzi pred veliku utakmicu koja će se desiti 8. marta sledeće godine u beogradskoj Kombank Areni.

 

Autor: Bojana Radonić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273