Vesna oplela po Hitnoj pomoći, Macura uzvraća udarac: Za to se obrati ministru, a ne meni!


Doktorka i portparolka Hitne pomoći Nada Macura čula je da je Vesna Dedić, autorka i voditeljka emisije Balkanskom ulicom, na ledu polomila rame, ali ne razume zašto njoj postavlja pitanje o grejanju u ambulantnim kolima.

Naime, Vesna Dedić se okliznula ispred studija, pala i polomila ruku. U bolnici je pregledana, da bi potom izašla sa gipsom. Tom prilikom je rekla da joj nije jasno zašto Nada Macura priča o starletama na televiziji, umesto da se bavi time što u vozilu Hitne pomoći nema grejanja.

“Čula sam da je Vesna polomila rame. Ali pitanje grejanja u ambulantnim kolima nije za mene. Treba da se postavi ministru, ili direktoru. Ja se nisam vozila kolima Hitne pomoći, ne radim na terenu. Takođe, ja sigurno neću pljuvati Hitnu pomoć. Organizacija službe nije moj deo. Čak i da je najgora na svetu, ja radim tu i neću reći ništa loše”, kaže Nada za Alo!.

To što na televiziji često priča o starletama komentariše ovako:

“Tako je, idem po televizijama. Intelektualka sam, ali ću uvek pričati o starletama. Kome smetaju starlete? Meni lepe žene i muškarci nikada neće smetati i nemam ništa protiv. I u parlamentima u svetu starlete su normalna pojava, videćemo da li će lepih devojaka biti i kod Donalda Trampa”, objašnjava Macura i za kraj dodaje:

“Najbolje je da Vesna piše ministru, ja ni u svom stanu ne odgovaram za grejanje, a kamoli u kolima Hitne pomoći.”

loading...