Veljko Ražnatović povređen u saobraćajnoj nesreći

Veljko, sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović, prekjuče je doživeo saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj, kada je u audi A6, gde je on sedeo na suvozačevom mestu, udario auto koji im je išao u susret.

Kako saznaje Alo, Veljko ima prelom šake i doktori su mu stavili medicinsku kragnu oko vrata, dok će detaljni pregledi biti obavljeni danas.

Saobraćajna nesreća se dogodila u Crkvini kod Šamca, kada su Veljko i njegov drug, koji je upravljao vozilom, pokušali da izbegnu nesavesnog vozača. Naime, čovek koji je upravljao automobilom koji je išao ispred njih naglo je zakočio i bez žmigavca skrenuo desno. Kako bi ga obišao i izbegao sudar, vozač automobila u kojem je sedeo Cecin naslednik je skrenuo ulevo i tako naleteo na autombil koji im je išao u susret – kaže izvor koji se zatekao na licu mesta, i dodaje:

Obojica imaju teže povrede, ali su van životne opasnosti, dobro su prošli, kako je moglo da bude jer je u pitanju direktan sudar. Veljko ima prelom šake i preventivno mu je stavljena medicinska kragne oko vrata. Materijalna šteta na automobilima je ogromna, ali je policija brzo pomerila vozila sa puta kako bi se normalizovao saobraćaj. Istog trenutka je pozvana i Hitna pomoć, pa su Veljko, njegov drug i vozač drugog automobila pregledani u Doboju. Pošto je bio u svesnom stanju, Veljko je odmah javio Ceci šta se dogodilo i uveravao je da ne brine, da je sve u redu – tvrdi naš izvor, koji nam objašnjava da su pevačicinom sinu urađena sva snimanja preventivno, ali će dodatnim analizama biti podvrgnut i danas.

veljako-raznatovic-sudar-udes-foto-citalac-kurira-1452438299-821137

veljako-raznatovic-sudar-udes-foto-citalac-kurira-1452438299-821141

veljako-raznatovic-sudar-udes-foto-citalac-kurira-1452438299-821145

Kako bismo proverili šta se zapravo dogodilo i kako se Veljko sada oseća, pozvali smo Cecu, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da je dobijemo.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273