Velikodušno: Kovačević kupio dva kombija za muzičare

Pevač Saša Kovačević odlučio je da na nastupe ubuduće putuje u svojoj režiji, zbog čega je pre deset dana kupio dva kombija popularnog automobilskog brenda.

Kao što bi većina ljudi osnovne namirnice za kuću kupila kao prioritet, upravo takav scenario dogodio se kada je Kovačević shvatio da želi potpuni komfor na putovanjima, koja u poslednje vreme ima svakodnevno.

Kako mu broj članova benda i količina opreme nisu dozvoljavali da razmišlja o kupovini nekog karavana jer ne bi stali, Saša je odrešio kesu za dva velika kombija. On je prethodnih dana isprobao svoje četvorotoškaše jer je sa bendom prvo nastupao u Sloveniji, a već sutrdan u Zagrebu.

Pevač je oduševljen što više ne mora da brine o tome da li će mu loš put dozvoliti da odspava nakon nekoliko sati pevanja, već mu punu udubnost pružaju novi ljubimci. Koliko je Kovačević iskeširao za ovaj luksuz, ostaje samo da nagađamo.

Autor: B. R.
Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273