Veliki koncert Dejana Petrovića i Big Benda

Najbolja srpska truba će u utorak, 22. decembra zasvirati na Beogradskom Novogodišnjem festivalu, koji se po prvi put održava na Beogradskom Sajmu.

Dejan Petrović je širom sveta poznat po nesvakidašnjim aranžmanima pop i rok hitova koje izvodi sa svojim Big Bandom, ali prevashodno mesto u njegovom repertoaru zauzima tradicionalna srpska muzika koja je obavezan deo svih proslava.

Posetioci Sajma će imati privilegiju da na najlepši način započnu pripreme za novogodišnje praznike. I narednih večeri za posetioce se nastavlja izvanredan provod.

U sredu 23. decembra, sa bine u Hali 4 će se i dalje čuti etno zvuci.

Dejan Najdanović, pevač grupe Smak, će zajedno sa bendom Crne Mambe, izvoditi bisere etno muzike u rok aranžmanima u okviru njegovog novog projekta „Bilo jednom na Balkanu“.

A s obzirom da su Crne Mambe originalni bend večitog kralja romske muzike Šabana Bajramovića, ovo će biti najbolja prilika da posetioci uživaju u brojnim hitovima koje je Šaban ostavio.

U četvrtak, 24. decembra na scenu će stupiti bend Nikole Grbića Grbe, koji će izvoditi program Kafana kao sudbina – najveće kafanske hitove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Pivnica „Kod Jelena u Hali 4“ će biti otvorena svakog dana od 15 do 23 sati, a koncerti i nezaboravan provod će počinjati svako veče od 19 sati. Kao i za sve programe Beogradskog Novogodišnjeg Festivala ulaz je besplatan, a dnevna parking karta je 150 dinara.

 

Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273