Vampiri u Mikser hausu

Festival „Mikser Goes Retro“ biće održan 2. aprila u Mikser hausu, a celodnevnim programom će publiku „vratiti u stara dobra vremena prošlog veka“, najavio je danas Mikser

Posetioci će biti u prilici da pogledaju izložbu oldtajmera, nauče kako da plešu sving, da naprave novu retro frizuru, urade „old school“ tetovažu, odmere snage u fliperu ili nabave komad vintidž odeće, obuće ili aksesoara kakve su nosili Odri Hepbern, Hemfri Bogart, Elvis Prisli, Merilin Monro i druge ikone čijem stilu se i danas dive ljudi širom sveta.

Jednodnevni festival biće zatvoren igrankom od 21 čas, kada će nastupiti čuveni Vampiri i VIS Limunada.

Organizatori, Mikser haus i plesni klub Sinatra pozivaju sve zainteresovane izlagače vintidž i antikvarnih predmeta iz 20. veka koji žele da učestvuju u dnevnom programu „Mikser Goes Retro“ festivala da se prijave i rezervišu svoj štand putem mejla retro@mikser.rs. Kotizacija je 3.000 dinara.

Dnevni program festivala odvija se od 12 do 19 časova, a ulaz je 200 dinara. Ulaznice za koncert Vampira i VIS Limunada koštaju 500 dinara. Cena će na ulazu biti 700 dinara, a karta kupljena u pretprodaji važi i za dnevni deo programa festivala.

Izvor: RTS


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273