Uživaju: Saša Matić i Goran iz Ok benda zajedno se provode na Maldivima

Pevač je jedva dočekao da pobegne iz Beograda u toplije krajeve kako bi se odmorio pred veliki beogradski koncert u Kombank areni

Saša Matić je otputovao na Maldive s porodicom i kolegom Goranom Gluhakovićem iz OK benda!

Pevač je jedva dočekao da pobegne iz Beograda u toplije krajeve kako bi se odmorio pred veliki beogradski koncert u Kombank areni, koji će održati na Dan žena. S obzirom na to da zbog svog posla ne provodi mnogo vremena sa suprugom Anđelijom i decom, on će se potruditi da dvonedeljni odmor maksimalno iskoristi i posveti se porodici.

Matić se po ceo dan izležava i uživa na plaži, a uveče obilazi restorane. Društvo mu pravi prijatelj i kolega Goran, s kojim često ide na letovanja i zimovanja.

Morao sam da otputujem jer mi je to bilo preko potrebno. Tu sam s porodicom i baš nam je lepo. Ova milina mi baš prija i taman imam dovoljno vremena da se preispitam o nekim stvarima o koncertu, možda mi još neka ideja padne na pamet – napisao nam je Saša u SMS poruci kad smo ga pitali kako se provodi na Maldivima.

Za folkerov koncert vlada ogromno interesovanje, tako da su prodate sve karte za VIP lože i nivo 200.

Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273