Uz blagoslov patrijarha: Ceca pomaže obnovu manastira Rajinovac

Svetlana Ceca Ražnatović pomogla je obnovu manastira Rajinovac, a tom prilikom se srela sa patrijarhom Irinejom na donatorskoj večeri.

Često dolazim u ovaj manastir. Tu je i moj duhovnik, duhovnik cele naše porodice. Moja deca i priljatelji takođe dolaze. Ovde je raj za dušu, uvek u Rajinovcu nađem svoj mir”, rekla je Ceca u emisiji “Premijera”.

Pevačica se u društvu porodice i priljatelja pojavila na dobrotvornoj večeri i svojim prisustvom i donacijom pomogla da se prikupi deo sredstava potrebnih za obnovu ovog manastira.

Nikome od nas nije potreban ovakav vid kampanje. Svi smo mi kroz naš posao ostvareni, ali ovakve stvari su odlične za ljude koji nisu informisani i obavešteni, a pre svega su pravi vernici. Ovo je posebna prilika gde se ja obraćam javnosti. Potrebna su nam novčana sredstva za ovaj manastir, klizište preti da će urušiti ovaj sveti hram“, istakla je Ceca.

Pored toga, pred svaki veliki praznik folk diva poseti ovaj manastir, gde je, kako kaže, kao i svi – jednaka pred Bogom.

Ja se prva ne postavljam na način da sam iznad ostalih ljudi. Ponašam se kao i svi. Uvek sam bila pristupačna ljudima, nikada nisam patila od nekih visina… Jer, gordost je najgora moguća osobina”, zaključila je Ražnatovićeva.

Sin Veljko i ćerka Anastasija iz opravdanih razloga se nisu pojavili na dobrotvornoj večeri, a pored Cece svojim prisustvom i donacijom pomogli su patrijarh srpski Irinej, košarkaš i bivši reprezentativac Dejan Tomašević, političari Dušan Bajatović i Velimir Ilić, pevačice Sanja Đorđević i Viki Miljković, kao i pevač Aco Pejović.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273