Uskoro novi solo album Zeleta Lipovače

Na novom albumu poznatog gitariste Zeleta Lipovače pevaće Tony Martin, nekadašnji vokal čuvenog sastava Black Sabbath

Poznati gitarista Zele Lipovača novim solo albumom po svemu sudeći pokušaće da osvoji međunarodnu metal scenu, bar ako sudimo po imenima koja su angažovana na stvaranju ovog izdanja. Za kvalitetan zvuk pobrinuo se poznati producent i gitarista teškometalnih sastava “King Diamond” i “Death” Andy Laroque koji je miksao album, a za vokalne deonice u više pesama biće zadužen nekadašnji pevač benda Black Sabbath Tony Martin. Tony Martin verovatno nije mnogo poznat širokim narodnim masama na našim prostorima, ali pravi ljubitelji hard rock i heavy zvuka vrlo dobro znaju ko je on i kakvim glasovnim kvalitetima raspolaže ovaj pevač. Martin je u bendu Black Sabbath proveo u dva navrata više od šest godina i jedino Ozzy Osbourne kao pevač u ovom bendu ima više staža od njega.

Takođe što se tiče video produkcije biće angažovano još jedno veliko svetsko ime. Spot za prvi singl sa albuma “When Pope Francis Speaks” režiraće Dean Karr, jedan od najpoznatijih svetskih rock i metal reditelja i fotografa. On je video spotove i omote albuma radio za imena poput AC/DC, Iron Maiden, Alice Cooper, Slipknot, Slayer, Pantera, Marilyn Manson, Ozzy Osbourne, Guns ‘N’ Roses, Velvet Revolver, Evenescence, Tool, Motley Crue, Megadeth i mnoge druge, tako da zasigurno možemo očekivati vrhunski video materijal.

Sagledavajući sve ove činjenice više je nego očigledno da je u pitanju ozbiljan pokušaj našeg poznatog gitariste da se probije na svetsku muzičku scenu, u čemu mu želimo puno uspeha.

Ovo je inače drugi solo album Zeleta Lipovače, a na njemu će se naći i devet instrumentalnih kompozicija.

Video spot za kompoziciju “When Pope Francis Speaks” možemo očekivati za desetak dana, a kako je legendarni pevač Tony Martin zvučao dok je bio član benda Black Sabbath možete poslušati u nastavku.

Izvor: Muzika.co

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273