Udala se Seve!

Severina Vučković i Igor Kojić venčali su se na tajnoj i intimnoj ceremoniji u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama, pred najbližim prijateljima i članovima porodice.

Nešto nakon 12.30 časova, daleko od očiju javnosti i novinara, najpopularnija hrvatska pevačica zavetovala se danas na večnu ljubav svom mlađem izabraniku a na intimnoj ceremoniji bili su samo najbliži prijatelji i članovi porodice novopečenog bračnog para.

Na crkvenom venčanju bili su Severinin sin Aleksandar i majka Kata, i kumovi i Andrea Čermak iz Zagreba i Boris Đikanović iz Beograda, a kako prenose hrvatski mediji Seve tokom ceremonije venčanja nije mogla da sakrije suze radosnice. Pevačica je nosila dugu, belu i decentnu venčanicu, dok je mladoženja imao elegantno odelo i leptir-mašnu.

Nakon crkvenog venčanja, proslava se nastavila u restoranu „Lav“ gde su nam potvrdili da su pevačica i njen suprug gosti njihovog restorana, ali nisu mogli da nam kažu povod njihovog boravka.

Inače, Severina je danas objavila fotografiju na instagramu na kojoj se vidi kako pozira u venčanici sa Igorom u venčanici uz komentar „Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grehota… 22. 11.“.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273