Učestvujte u snimanju novog spota benda Mortal Kombat

Beogradski bend Mortal Kombat održaće koncert u Magacinu Depo u petak, 27. novembra, a fanovi sada imaju i razlog više da dođu na poslednji ovogodišnji koncert Kombata

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naime, svi prisutni dobiće priliku da učestvuju u snimanju spota za numeru Sam protiv svih, koju je bend upravo objavio na svom YouTube kanalu.

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Nastup Kombata u Magacinu Depo biće njihovo vanredno iskakanje iz studija gde upravo rade na novom albumu, a na kom će se naći i nova pesma Sam protiv svih. Bend kaže da će publika “biti ključni igrač” u snimanju novog spota i poziva sve fanove da dođu na koncert i tako učestvuju u kreiranju sinergije. Pre Kombata, na binu Magacin Depoa će izaći šidski metalci Putrid Blood, koji su sa Mortal Kombatom već delili binu 2013. godine na Antievrovizijskom koncertu. Koncert u Depou biće jedna od poslednjih prilika da se bend Mortal Kombat vidi uživo ove godine, tačnije – do objavljivanja novog albuma.

Ulaznice za koncert benda Mortal Kombat već se nalaze u pretprodaji po ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

 

Izvor: Story

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273