U saradnji sa Ognjenom Amidžićem i Reljom Popovićem: Novi album Lexington benda za Dan zaljubljenih


Momci iz grupe Lexington, za koje se godinama vezuju emocije i veliki hitovi, za Dan zaljubljenih iznenandili su svoju publiku novim albumom.

Pristup snimanju četvrtog studijskog albuma bio je na nivou svetskih izvođača. Izabrali su studio koji je najbolji na ovim prostorima i snimili u njemu veliki deo albuma, koji nosi naziv “Noć pod zvijezdama”. Studio RSL iz Novog Mesta (Slovenija) u kojem su između ostalog snimale velike zvezde eks Ju scene kao što su Gibboni, Zdravko Čolić, Parni Valjak i mnogi drugi, doprineo je da grupa Lexington zvuči bolje nego ikad!

Lexingtonci su u osnovi ipak  ostali dosledni svom zvuku i snimili su 15 novih pesama. Posebno iznenađenje svima koji kupe novi CD je i bonus DVD-a sa njihovog beogradskog koncerta na Stadionu.

Ono što je zanimljivo, a u vezi je sa ovim albumom, jeste da je master pesama urađen u Londonu, a za tekstove i melodiju, kao i čitav album bili su zaduženi svi eminentni autori u Srbiji, poput Baneta Opačića, Aleka Aleksova, Jelene Trifunović, Dušana Alagića, Peđe Medenice, Marine Tucaković, Aleksandre Milutinović i mnogih drugih…

Pažnju su privikli i autori sa kojima ovaj bend prvi put sarađuje – Ognjen Amidžic i Relja Popović.

loading...