Tvoje lice zvuči poznato: Suzana Mančić umesto Slavice Ćukteraš – nadam se da se neću obrukati!

Nakon što se Slavica Ćukteraš zbog trudnoće povukla iz učešća u šouu Tvoje lice zvuči poznato, od sledeće nedelje na njenom mestu imaćemo priliku da gledamo Suzanu Mančiću u novoj ulozi.

Naime, poznata voditeljka biće deo spektakularnog šoua TLZP, a kako je i sama izjavila, obožava izazove i misli da će se odlično snalaziti u ulogama koje bude dobijala: „Veoma sam uzbuđena, adrenalin je povišen. Svakom profesionalcu mog tipa veliki je izazov i mislim da bi mi život bio mnogo siromašniji da nije ovog projekta. Svakako živim dinamično, zbog „Suzaninog izbora“ imam mnogo obaveza, ali sada ću eneregtski dostići maksimum da bih sve postigla“, izjavila je Suzana za Alo i dodala:

Vitalna sam, na kukove sam potpuno zaboravila. Ali neće biti lako takmičiti se u zahtevnim koreografijama sa učesnicima koji mogu da mi budu deca, nadam se da se neću obrukati. Nisam mogla da odbijem ovakav projekat, jedan telefonski poziv je rešio sve. Suština je da volim izazove, a ovo je svakako izazov„, uz osmeh je rekla Suzana.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273