Tvoje lice zvuči poznato: Sanja Kužet, Branislav Lečić i Halid Muslimović skidaju pevače

U trećoj sezoni popularnog takmičenja muzičke zvezde će imitirati voditeljka „Zvezda Granda“, glumac i folker

Sanja Kužet, Branislav Lečić i Halid Muslimović skidaće pevače u takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“!

U martu na Prvoj kreće treća sezona popularne emisije, a među onima koji su se dogovorili o učešću su voditeljka „Zvezda Granda“, glumac i folker. Kako saznajemo, producenti žele da među takmičarima okupe zvezde iz regiona koje niko ne očekuje da vidi pod maskom i kako imitiraju pevače.

Iznenađenje

Leka je dobar imitator, a retko je javno imao priliku da pokaže tu stranu glumačkog talenta. Sanja je veoma lepa i atraktivna, a pokazala je da ume da igra i peva u emisijama produkcije „Grand“. Kad je reč o Halidu, njegov talenat za imitaciju će za mnoge biti najveće iznenađenje. Produkcija se sa tridesetak javnih ličnosti dogovorila o učešću, a u takmičenje će pozvati njih desetak – kaže izvor Kurira.

Veliki izazov

Od potencijalnih takmičara, jedini dostupan za komentar bio je glumac i bivši ministar kulture Branislav Lečić.
To je veoma dobar šou i pruža publici da se zabavi. Daleko je bolji od rijalitija jer združuje talente i reklamira sposobnosti za pevanje i imitacije. Radije bih gledao TLPZ nego nešto drugo. Za mene bi bio izazov da učestvujem, ali trenutno imam mnogo obaveza – kaže Lečić.

Voditeljka emisije ostaje Marija Kilibarda. TLZP će ponovo biti humanitarnog karaktera. Nagrada od 25.000 evra otići će nekoj ustanovi ili pojedincu koga odabere pobednik.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273