Tvoje lice zvuči poznato miri ljute rivalke: Jelena Karleuša ponudila Dari svoje kostime

Dara Bubamara u novoj epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato dobila je zadatak da imitira svoju, ne baš tako omiljenu koleginicu Jelenu Karleušu, a kako bi njen nastup izgledao svetski, diva se ponudila da joj ponudi i svoje kostime.

Naime, rivalstvo i netrpeljivost između Dare Bubamare i Jelene Karleuše traje već dugo, ali je izgleda šou Tvoje lice zvuči poznato definitivno nešto, zbog čega bi možda moglo i da dođe do pomirenja između dve pevačice. Dara se vredno priprema za nedelju, kada ćemo imati prvi put priliku da je vidimo u ulozi Jelene Karleuše. Iako nije bila oduševljena zadatkom koji je dobila, pevačica se ponela kao pravi profesionalac, te je bez ikakvih problema prihvatila ovaj izazov.

Kada je čula da će je njena ljuta rivalka imitirati, Jelena Karleuša kao da je smekšala, te se odmah ponudila da Dari pozajmi svoje originalne kostime, jer smatra da su njeni nastupi dosta skupi i da bi bilo mnogo efektnije.

Svi smo humani ovde, jako je lepo što je i ona humana, ali cela ekipa stoji ovde i ovo su divni ljudi i kostoimografi

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273