Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Tropico bend uoči spektakla u Skenderiji: Ovo nam je najvažniji koncert u karijeri | Nostalgija.com

Tropico bend uoči spektakla u Skenderiji: Ovo nam je najvažniji koncert u karijeri

Još sedam dana ostalo je do velikog solističkog koncerta Tropico benda u Skenderiji, koji je ujedno i najvažniji koncert u karijeri popularnog benda, ali i početna stanica njihove velike regionalne turneje Tropico bend 2015/2016.

Ceo koncert nosi poruku. Osmišljen je i produkcijski pripremljen po uzoru na velike svetske zvezde poput Robija Vilijamsa, Madone. Spektakl u Skenderiji biće upotpunjen videoprodukcijom najvišeg kvaliteta, biće to audio-vizuelni događaj koji nije viđen na našim prostorima od strane regionalnih izvođača, naročito bendova. Biće postavljena na više od 150 kvadartnih metara, a video zidovi na više od 84 kvadratna metra. Posebna pažnja posvećena je produkciji zvuka, a samo za ovu priliku, vrhunska oprema je naručena i donešena iz Nemačke.

Video animacije su specijalno rađene za ovaj koncert i Sarajlije će imati tu čast da premijerno vide sve ovo. Jedan deo koncerta posvećen je humanitarnom radu Tropico Band-a i prenosi jasnu poruku svima o humanosti. Takođe, deo koncerta biće posvećen i velikanima naše muzike koji nažalost više nisu sa nama, a ostavili su neizbrisivi trag. Ovo je samo mali deo scenarija koji će publika u Skenderiji sa uživanjem pratiti.

02

Tropicu će se na sceni tokom koncerta pridruživati plesači, te mnogobrojna nesvakidašnja muzička pratnja koja će učiniti da ovaj događaj dobije potpuno novu muzičku dimenziju. Uz zvezde večeri pojaviće se i specijalni gosti. Pripreme za koncert traju skoro osam meseci, a interes za koncert je veliki. Većina karata je već prodata, a prema dosadašnjim pokazateljima, očekujemo da do početka naredne sedmice sve karte budu rasprodate.

Put ovog mladog benda ka balkanskom estradnom nebu najbolje se može opisati rečenicom „Od trnja do zvezda“. Nakon teškog početka, ali sa velikom ambicijom i upornošću početkom 2006. godine izdaju svoj prvi album „Jedan al’ vredan“ koji im je bio odskočna daska ka kreiranju današnje uspešne muzičke karijere.U periodu između 2007. i 2009. godine oprezno biraju pesme za svoj drugi album koji izlazi 2009. godine i donosi im slavu, fanove i velike hitove poput „Bojim se“, „Otisak“, „Zar ti“ i „Ti ne znaš“.

Nakon poslednjeg albuma koji je izašao u septembru 2011. godine pokazuju svoj muzički rast, želju sa uspehom i jedinstven muzički stil koji su prihvatili mnogi fanovi širom Balkana. Pesme „Misliću na tebe“ i „Zauvek tvoj“ vrlo brzo postaju apsolutni hitovi, a i danas se mogu čuti u svakom klubu. 2015. godine na tržište su lansirali i novi album „Tropico 2015“ koji već beži rekorde po prodaji i slušanosti širom regije.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273