Trio fantasticus ponovo skupa: Edo Maajka, Frenkie i DJ Soul dolaze u Sarajevo

Edo Maajka, Frenkie i DJ Soul nastupiće u klubu My Face (na Vilsonovom šetalištu) u Sarajevu 16. januara s početkom u 21 sat.

FM JAM je muzički pokret iz Tuzle, osnovan 1999. kao radio show, a od nastanka do danas ova ekipa vredno radi na promociji naše muzike i kulture.

Vremenom se FM JAM ekipa širi na mnoge umetnike iz sfera audio i vizualnih umetnosti. U godinama nakon osnivanja, ekipa usavršava veštine audio i video produkcije, organizacije raznih dešavanja i festivala, a pored toga su naši izvođači na stalnoj turneji, i svake godine ostvaruju između 150 i 200 nastupa širom sveta.

Tokom godina u FM JAM produkciji, nastalo je na stotine događaja, koji su doprineli nastanku ili razvoju celih muzičkih scena u BiH u oblastima Hip Hop-a, Reggae-a, kao i drugih vrsta muzike.

Najužu ekipu čine osnivači DJ Soul i Erol, a odmah nakon početka priključuju se Edo Maajka, Frenkie, Moonjah, Hza, grupa Defence, kao i kompletna tadašnja graffiti scena Tuzle. Svoju podršku iskazuje i veliki dio rock i electro scene iz Tuzle.

Cena ulaznice za koncert u klubu My Face 10 KM.

 

Izvor: Klix.ba

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273