Tri sata hip-hopa: Edo Maajka uživao sa tuzlanskom publikom

Najpopularniji hip-hop izvođač na Balkanu Edo Maajka nastupio je sinoć pred tuzlanskom publikom na sceni kluba „Palma“ u tuzlanskom Domu Mladih.

Edo je koncert počeo pesmom „Trpaj“, kojom često počinje svoje koncerte, a koncert je završio hitom „No sikiriki“. U izjavi za Klix.ba istakao je da je baš u ovom tuzlanskom klubu imao svoj prvi live nastup.

Puno mi znači tuzlanska publika, u Tuzli sam studirao godinu i po dana, ovdje imam jako puno prijatelja„, kazao je Edo, dodavši da je i njegov prvi bend iz Tuzle.

U prepunoj „Palmi“ uz Edu su nastupili i Frenkie i DJ Soul, koji su s Edom atmosferu doveli do usijanja nižući nove i stare hitove.

Edo Maajka je poslednji put održao koncert u Tuzli pre dve godine, povodom obeležavanja 15. rođendana FM Jam-a i to u decembru 2014. godine.

Tuzlanska publika je uživala skoro tri sata u sjajnoj atmosferi i ispratila gromoglasnim aplauzima i ovacijama najistaknutijeg bosansko hercegovačkog hip-hop muzičara današnjice.

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273