Trejler za prvi srpski naučno-fantastični film

Od producenata filmova „Mamula“ i „Zona mrtvih“, dolazi „Procep“ Dejana Zečevića koji je najavljen kao prvi srpski naučno-fantastični film.

Ovaj uzbudljivi naučno-fantastični triler će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Festu, a u redovnu distribuciju kreće 28. aprila.

Glavne uloge tumače ikona horor žanra Ken Foree, slovenačka glumica Katarina Cas, srpska zvezda Dragan Mićanović, talentovani Denis Murić kao i živa legenda američke televizije Monti Markam.

Liz Vejd, agentkinja CIA, koja je spavač u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata koji su poslati da nađu američki špijunski satelit koji se srušio negde u Srbiji, i da izvuku informacije koje bi otkrile misteriju zašto je došlo do pada. Međutim, kada stignu na lokaciju otkriće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog sveta.

Dok im vreme ističe, agenti će morati da se izbore sa zlom koje ih okružuje i da shvate šta se dogodilo u svemiru, pre nego što nastupi apokalipsa.

Izvor: 021


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273