Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Toše bi danas napunio 35: Zbog ove izjave žene i dalje plaču za njim | Nostalgija.com

Toše bi danas napunio 35: Zbog ove izjave žene i dalje plaču za njim

Toše je rođen 25. januara 1981. Život mu je okončan tragično, kada mu je bilo svega 26, ali njegove pesme i dalje žive.

Pesma Tošeta Proeskog „If you wanna leave me“ nije slučajno objavljena dan uoči njegovog rođendana, a od juče je taj spot odgledalo više od 42.000 ljudi.

Toše je poginuo 16. oktobra 2007. u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu A3 Zagreb-Lipovac, na putu iz Skoplja prema Zagrebu.

Na današnji dan bi slavio rođendan, a mi smo izdvojili neke njegove izjave zbog kojih se izdvojio od drugih i ostao omiljen pevač na ovim prostorima.

Zvezde ne postoje, osim onih na nebu. Ja samo radim svoj posao, a to što sam popularan samo me čini uspešnim.

Svaka, ali svaka žena na ovom svetu zaslužuje da u očima bar jednoga muškarca u jednom trenu, u jednoj sekundi, pa makar to bilo samo jednom u životu, oseti da je najpoželjnija žena na svetu i ako mi celi život prođe u tome, znaću da ga nisam uzalud potrošio.

Karijera mi je mnogo pomogla u razvrstavanju pravih i lažnih prijatelja. Oni koji su bili moji pravi prijatelji ostali su pored mene i kad mi je bilo i ne tako sjajno u životu i u karijeri, a u tom trenutku oni drugi su periodično nestajali, ali nisu znali da će taj period da traje kraće nego što su oni.

Meni je nezamislivo da neko ko može da nešto pruži onima koji imaju malo ili nimalo, zatvara oči i ne pruža ruku.

Izvor: 24sata


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273