Tony Cetinski progovorio o sukobu sa Željkom Joksimovićem

Željko Joksimović i Toni Cetinski nakon duet „Zabluda“ došli su u sukob, te je dugogodišnje prijateljstvo nakratko prekinuto.

Iako se u medijima dugo spekulisalo kako Željko i Tony ne razgovaraju, hrvatski pevač u emisiji Exkluziv progovorio je o njihovom odnosu i otkrio kako je izgledao susret na nedavnom nastupu u Hrvatskoj koji su imali zajedno. „Prošlo je sve dobro. Duet je odlično prihvaćen, ali je došlo do nekih nesuglasica. Obojica smo umetnici i profesionalci, tako da nema nikakvih problema„, rekao je Tony i dodao da se Joksimović pojavio na njegovom koncertu u Skoplju, uprkos pisanju medija da je odbio.

Bilo je priče da nije hteo da dođe, ali Željko se pojavio i otpevali smo naš duet zajedno. Takođe, svaki put kada me pozove i ja ću se rado odazvati njegovom koncertu„, zaključio je Cetinski.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273