Toni Cetinski premijerno na Radiju S predstavio novu pesmu „Od trnja do zvijezda“

Radio S je jedina radio stanica koja je dobila eksluzivno pravo pre svih radio stanica u regionu da emituju novi singl Tonija Cetinskog „Od trnja do zvijezda“.

Pored premijere Toni se uključio uživo u program Radija S u emisiju „Dan sa Natalijom“ i dao izjavu, kao i sopstveni doživljaj pesme, tako da je Radio S prvi medij koji je došao i do izjave pevača

Osećam da će ljudi prihvatiti ovu pesmu i da će je pevušiti dok se voze u autu, kuvaju ručak i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pesma ima zvuk osamdesetih, izuzetno je radiofonična, a što se tiče tekstova nekako smo sve stariji i zreliji pa je i logično da se trudimo što više da bude što bolje – rekao je Toni Cetinski za Radio S.

Voditeljka Natalija Milosavljević se našalila sa Tonijem postavivši mu pitanje na konto naziva pesme da li je i njegov put bio trnovit dok se osvajao njegovu dragu Dubravku.

Trnovit put je nešto što je dobro, ali pod uslovom da se put ne završava u povratku natrag, ali o tome i pesma priča – rekao je Toni za Radio S, ali i otkrio da li će novi singl uvrstiti na repertoar na koncertu u Beogradu.

Ideja da se pesma prvo zavrti i da vidim koliko se to mojim slušaocima zaista sviđa, ali moram priznati da je i ova pesma spremna da bude izvedena na koncertu u Beogradu – kaže pevač.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273